Interesantna primjena za pilane

Wood-Mizerova “LT15” pilana na vrhu planine u Sloveniji

Pilane Wood-Mizera nalaze se na nekim od najneobičnijih mjesta na svijetu, poput vrha planine u Sloveniji na 1220 m nadmorske visine, gdje se nalazi katolička crkva Svete Ane. Crkva je sagrađena prije više od 700 godina i sveto je mjesto za mnoge hodočasnike jer se u njoj nalazi svetište - skulpturalna slika tamnolike Madone.

Kako napraviti čarobne sanjke za Djeda Mraza

Bio je potreban nalet kreativnosti, Wood-Mizer mobilna pilana, drvo topole i malo čarolije. Uz kombinaciju toga što je bio drvoprerađivač i posjedovanje Wood-Mizer prijenosne pilane, Gregg Turk uspio je sagraditi nevjerojatne nove drvene sanjke za Djeda Mraza.

Restauracija starinskih vagona za turistički vlak u Španjolskoj

Španjolska željeznička tvrtka RENFE Viajeros pozvala je pilanara s prijenosnom Wood-Mizer pilim da obnovi četiri starinska vagona “Strawberry Train”. Vagoni su izrađeni od drveta prije gotovo sto godina.

Fascinantan projekt s pilanom: kapelica Mulberry izgrađena na farmi u Georgiji, SAD

Posljednjih 20 godina George Coker je sanjao i planirao savršen dodatak svojoj farmi u Carnesvilleu, Georgia. Izgradnja kapelice na zemljištu bila bi idealno mjesto za proširenje mogućnosti na posjedu. Kapelica bi nudila prostor za vjenčanja, događaje i aktivnosti, omogućujući većem broju ljudi da uživaju u ljepoti farme.

Kućica na drvetu napravljena od meskita u Arizoni, SAD

Drveće meskita dominantno je u pustinjskom krajoliku južne Arizone, budući da su ove grmolike, nepravilne biljke izdržljive unatoč teškim uvjetima okoliša. Inherentno nesavršeno, gusto drvo sonorskog pustinjskog baršunastog meskita inspiriralo je Arthura i Valerie Flores prije 20 godina da osnuju tvrtku ”Tumacacori Mesquite Sawmill” u Tumacacoriju, Arizona.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 10

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!