Wood-Mizer nudi listove tračnih pila sa Vortex-odstranjivačem piljevine prilikom piljenja

Vortex Sawdust-Removal Bandsaw Blade
10.05.2017

 

Wood-Mizer, vodeći svjetski proizvođač pokretnih pilana, predstavio je revolucionarnu tračnu pilu sa uklanjanjem piljevine Vortex. Isporučiva odmah, Wood-Mizerova nova Vortex tračna pila, projektirana je za korisnike koji trebaju piljenice bez piljevine, što je više moguće.

Vortex list tračne pile uklanja piljevinu tijekom piljenja kako bi se smanjila ili uklonila potreba za uklanjanjem piljevine nakon što je pilejnica ispiljena. Ovaj izuzetno jedinstven profil zuba lista tračbe pile, ostvorio je istestirane, pozitivne rezultate u proizvodnji paleta velikog učinka kao i u normalnim uvjetima piljenja.

Vortex list tračne pile rezultira čišćim piljenicama i čistijim rubovima piljenica. Vortex tračne pile također lakše pile meko i tvrdo drvo, kao što su smreka, hrast i jasen, u odnosu na druge tračne pile, koje se muče da ispile takvo drvo.

 

Wood-Mizer Vortex dust-removal blade

 

Proizvođač paleta, Jeff Coomer iz SAD-a tvrtke “Coomer & Sons Sawmill” testirao je list tračne pile i tvrdi: "Vortex list tračne pile skida 98 do 99% nastale piljevine, pa je bilo impresivno vidjeti, koliko je piljevine skinuto u usporedbi s tipičnim pilama.”

Dodatno, Paul Smith iz ”Smith Sawmill Service” kaže: "Nova Vortex blade izvrsno radi u odstranjivaju piljevine s drveta. To će biti velki dobitak za pilanare.”

Profil Wood-Mizerove tračne pile Vortex sada je dostupan za narudžbu u različitim duljinama Wood-Mizerovih ekskluzivnih SilverTIP i MaxFLEX tipova tračnih pila. Kontaktirajte Wood-Mizer – “Pregimex” d.o.o, za više informacija.

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!