Proizvodnja drvenih kuća

Piljenje drvene građe za kolibe u Michiganu

Steve Kesti, vlasnik tvrtke Backwoods Lumber iz Michigana, prisjeća se, da se prvi put zainteresirao za obradu drva još u djetinjstvu. “Još kao dijete uvijek sam želio sagraditi kolibu u šumi,” prisjeća se Steve. Njegov otac je bio stolar, a nakon što je pohađao tečaj stolara u srednjoj školi, Steve je krenuo očevim stopama i sam postao stolar. “Radio sam kao stolar, sve dok na kraju nisam počeo graditi kuće za druge ljude”, kaže Steve.

Inspirativni projekt iz Kanade: Izgradnja pansiona na strani Creek-potoka

Hodajte preko malog pješačkog mosta od glavne zgrade Andrewa Koesslera u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi i pronaći će te njegovu najnoviju kreaciju - slikovitu pansion uz potok s potkrovljem, s bračnim krevetom, prostorom za sjedenje na katu i čajnom kuhinjom i tekućom vodom.

Zanimljiv projekt iz Finske: velika drvena sauna na otoku u Helsinkiju

Zahvaljujući Wood-Mizer pilani s produljenim postoljem, finska tvrtka za obradu drveta dobila je narudžbu i investicijsku potporu, te sudjelovala u izgradnji velike drvene saune na Suomenlinni otoku.

Gradnja Noine arke

Jedna od najmanjih pilana Wood-Mizera korištena je za ispiljivanj 50% drvene građe za najveću svjetsku samostalnu drvenu strukturu - rekonstrukciju Noine arke u biblijskoj veličini.

Pilana Wood-Mizer LT15 i blanjalica piljenica I trupaca MP100 u radu s kućama iz drveta u Češkoj

Za “Hanis Log Homes” u Češkoj izgradnja kuća iz trupaca veliki je posao. Zapošljavajući više od 50 obrtnika i proizvodeći sve više kuća iz trupaca svake godine, tvrtka se specijalizirala za prilagođene dizajne kuća, koji uistinu prikazuju prirodne ljepote drveta.

Predmeti od 6 do 10 od ukupno 10

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!